FR | NL

PHT Humidité

Contact gratis bestek

E-mail: info@pht.be 0800 82 007

Behandeling tegen Vocht en huiszwam

Behandeling met garantie

Grondkeermuur

Crepi op buitengevels met of zonder isolatie

PHT : Professionele vochtbehandeling

Onze bestekken zijn gratis, wij beantwoorden uw aanvraag meteen, u ontvangt een bestek binnen de 3 werkdagen na de expertise door onze gespecialiseerde technicus. Wij respecteren de afgesproken termijn voor de werken en geven 30 jaar garantie tegen opstijgend vocht, ...

We onderscheiden ons van de concurrenten door de professionele uitvoering van onze diensten en de kwaliteit van de producten die we gebruiken. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en zeer ervaren. Ze zijn opgeleid voor vochtbehandelingswerken, de installatie van ventilatiesystemen, de verdelging van huiszwam en houtetende insecten, de vochtbehandeling van gevels. We beschikken ook over teams die gespecialiseerd zijn in het bepleisteren van gevels. Crepi met of zonder isolatie om uw verwarmingskosten te verlagen en uw gevel te renoveren.
De producten die we gebruiken zijn officieel goedgekeurd en niet schadelijk voor het milieu en uw gezondheid.

Klanten aan het woord

Marc R. uit Bergen

Sinds de installatie van de mechanische ventilatie door uw technicus hebben we geen condensatie- en schimmelproblemen meer. Het geurprobleem is ook opgelost! Uw medewerker was zeer vriendelijk en heeft ons duidelijke en nauwkeurige uitleg gegeven.

U mag mij als referentie opgeven.

Caroline R. uit Luik

We wilden u laten weten dat we echt heel tevreden zijn over de bepleistering van onze gevel op isolatie, het resultaat is echt prachtig. We zullen uw bedrijf zeker aanbevelen.

Contact

Rue de l’abbaye 4, 1457 Walhain

Gratis nummer : 0800 82 007

E-mail: info@pht.be

Neem contact met ons op!

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) w.e.g. kopéiert de code

Plaats