FR | NL

PHT Humidité

Contact gratis bestek

E-mail: info@pht.be 0800 82 007

Vochtbehandeling van gevels

Terug naar het overzicht van de diensten

Oorzaken en gevolgen

De buitenmuren van uw woning zijn blootgesteld aan de weersomstandigheden: de gevels op het zuiden en het westen aan regen en de gevels op het noorden en het oosten aan koude en vorst.

Niet-waterafstotende bakstenen zijn poreus en gevoelig voor vorstschade, het water dringt door de buitenmuren en dringt in uw muurbekleding (gips, schotten, verf, ...) en tast ze aan.

Wanneer het vriest in de winter, zal het water dat zich in het metselwerk bevindt de voegen, bakstenen en de verf doen openbarsten en soms onherstelbare schade veroorzaken.

 

Klanten aan het woord

Marc R. uit Bergen

Sinds de installatie van de mechanische ventilatie door uw technicus hebben we geen condensatie- en schimmelproblemen meer. Het geurprobleem is ook opgelost! Uw medewerker was zeer vriendelijk en heeft ons duidelijke en nauwkeurige uitleg gegeven.

U mag mij als referentie opgeven.

Jean B. uit Brussel

Ik wil u meedelen dat ik zeer tevreden ben over de behandeling tegen opstijgend vocht en de waterafstotende cementering. De werken werden stipt, efficiënt en zeer netjes uitgevoerd. Dat gebeurt niet vaak, vandaar dat ik het extra in de verf wil zetten.
Als u ooit een klant nodig hebt als referentie, mag u mij zeker contacteren.

Contact

Rue de l’abbaye 4, 1457 Walhain

Gratis nummer : 0800 82 007

E-mail: info@pht.be

Neem contact met ons op!

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) w.e.g. kopéiert de code

Plaats